Over Ons

MIDLIFE CRISES ENTERPRISES

met Ans, Bea, Cor en Ria.

 

Wij zijn 4 vriendinnen, oorspronkelijk uit s’-Hertogenbosch. Jaren hebben we op het Theaterfestival De Boulevard de toiletgroep tot een theatervoorstelling op zich omgetoverd.

Voor ons was het vanaf de eerste keer duidelijk dat we dat met gastvrijheid en humor zouden doen en dat  hygiëne voorop stond. Het bijhouden van de toiletten werd in die jaren uitgebouwd tot een waar toilettheater. Hierbij spelen we de rol van de assertieve maar uiterst vriendelijke, ietwat bekakte dames van middelbare leeftijd Ans, Bea , Ria en Cor, verzorgde types, met zeer ruime interesses. Elk jaar komen zij in een nieuwe midlife crises, waardoor zij zich verschillende beroepen hebben eigen gemaakt, wat u ziet in onze verschillende thema’s.

Vanuit dit festival kregen we steeds meer aanvragen om de enterpleement te doen op andere festivals en feesten en Midlife Crises Enterprises v.o.f. werd opgericht.

Door de zeer service-gerichte en attente instelling van onze personages hebben we inmiddels al meerdere opdrachten uitgevoerd waar we puur als hospitality-dames werden gevraagd, alsmede voor productpromotie. Maar ook hebben we, in opdracht van een klant, een inhouse-coaching-met-een-knipoogplan gemaakt .

Kortom er is veel mogelijk.

Heeft u interesse?

Neemt u dan gerust contact met ons op voor een eerste gesprek of het maken van een offerte.