Bij alle thema’s benaderen we de mensen hartelijk en gastvrij en proberen we iedereen persoonlijk aan te spreken en aandacht te geven. Alle thema’s worden ondersteunt met audio in de toiletten met op het thema toegepaste teksten en geluiden voor de totaalbeleving. Bij elk thema bieden we iets lekkers te snoepen aan bij vertrek.
Uiteraard houden we de toiletwagens goed schoon en aangevuld en verzorgen we deodorant, gel en haarlak.


AIR FRESH AIRLINES

Met Air Fresh Airlines ‘party-crashen’ de dames met hun Airplee 737-800 op uw evenement. Met een gerust hart kunt u bij onze airline op een veilige manier een ‘hoge – noodlanding’ maken.

VAKGARAGE BEDRIJF ‘DE SMEERPUT’

Met de Smeerput runnen de dames een ‘all female’ pop-up vakgaragebedrijf voor uw persoonlijke service en revisie. In deze vakgarage leveren de dames een constante strijd tegen schadelijke uitlaatgassen en grove remsporen.

INNER CLEAN ZEN-TRUM

Eenmaal aangekomen in ons Zen-trum, wil je nooit meer weg! De dames wijzen je de weg naar ontlasting en totale verlichting. Uiteraard worden alle therapeutische- en yogaruimtes door ons vrijwel doorlopend zowel aards als energetisch gereinigd waardoor ieders sessie hygiënisch eindigt!

MUSÉE W’CÉE

De dames Bea, Ans, Ria en Cor reizen met hun interactief pop-up museum de wereld rond. In dit museum maken de gasten kennis met De Schone Kunsten (met de hoofdletter K) van het toiletteren (een zeer ontlastende vorm van kunstbeleving) en uiteraard de kunst van het schoonhouden.

SCOUTING DE MOERASKIKKERS

In hun vrije tijd hebben de dames éen grote hobby; als Akela’s van Scoutinghorde ‘De Moeraskikkers’.
De Akela’s nemen de organisatie op zich van een Join-in-Jamboree. Met hun opgeruimde karakters vinden zij altijd ruimte voor een praatje over bijvoorbeeld knooptechnieken en de beste manier om gordiaanse knopen te ontrafelen.