De dames Bea, Ans, Ria en Cor reizen met hun interactief pop-up museum de wereld rond. In dit museum maken de gasten kennis met De Schone Kunsten (met de hoofdletter K) van het toiletteren (een zeer ontlastende vorm van kunstbeleving) en uiteraard de kunst van het schoonhouden.

Er zijn diverse exposities te bezoeken (Art of a Good f’Art, de Kunst der Letteren, Contemporary Art en vele anderen) maar er zijn ook mogelijkheden om interactief een atelier te bezoeken voor uw instant inspiratie of om aan een organisch collectief kunstwerk te werken. Door één druk op de knop in het atelier wordt dan uw bijdrage aan een collectief werk verzameld in het depot van ons museum.

Daarnaast zijn de dames zeer trots op de hoofdexpositie van de wereldberoemde kunstenaar Andy War-drol van de bekende kunststroom ‘Shit Happens’ die zij net voor de neus van het Guggenheim wisten weg te kapen. Er is zelfs een audiotour beschikbaar (max. 2 personen tegelijk) waar een en ander wordt toegelicht uit de hoogtepunten van de collectie. Maar uiteraard kunnen de dames u ook persoonlijk een toelichting geven.

Het museum  beschikt over een mooie foto-expositie die u ook eens door een andere (toilet) bril of door een roze (toilet) bril kunt bekijken.

Tevens zijn er taxatie-dagen waarop de gasten hun eigen kunst kunnen laten taxeren. Tijdens deze taxatie-dagen worden er opname’s gemaakt voor het programma ‘Tussen Kunst en Piesch’. De data voor deze opname-dagen worden door ons ter plekke bekend gemaakt.

Kortom er valt genoeg te beleven en te zien in Musée W’Cée!

Vergeet u ook niet even langs de museumshop te lopen, waar postkaarten van de foto-expo en diverse replica’s te koop zijn.  Bij de entrée en uitgang kunnen de vaste gasten een exclusieve museumjaarkaart van Musée W’Cée bemachtigen. Alsmede een kleine lekkernij in de vorm van een hartje/mintje bij vertrek.

Inclusief aankleding van toilethokjes en toiletruimte, audio, en aankleding van een kleine hoofdexpositie.

Deodorant, haarlak en haargel zijn in de ateliers/expo-ruimtes aanwezig.